review-voorwaarden

Reviews van onze service en producten zijn erg waardevol voor andere klanten, we gaan hier daarom ook uitermate zorgvuldig mee om. Autobanden-365 plaatst enkel reviews van klanten en personen die het product daadwerkelijk uitgeprobeerd hebben.


Reviews over de ervaring met Autobanden-365 worden op TrustPilot geplaatst, hier zit altijd een klantorder aan gekoppeld. De geplaatste reviews worden gemodereerd door TrustPilot als onafhankelijke tussenpartij. Zowel positieve als negatieve reviews over Plein worden geplaatst. Lees hier meer over de richtlijnen van Trustpilot betreffende het verzamelen van reviews  


Vanaf 28 mei 2022 zijn de richtlijnen voor het plaatsen van product reviews aangescherpt en zullen er enkel nog reviews geplaatst worden waarvan het e-mail adres gekoppeld kan worden aan een klantorder waar het gereviewde product mee gekocht is. Reviews die geplaatst zijn voor deze datum kunnen we niet allemaal terugleiden naar een een order. Autobanden-365 betaald niet voor het plaatsen van reviews, wanneer reviews door een derde partij vergoed zijn staat dit erbij gemeld.


Geplaatste product reviews worden handmatig beoordeeld door onze klantenservice, mocht er iets niet naar wens verlopen dan nemen we contact op met de betreffende klant. Binnen 1 tot 3 werkdagen zal de review online staan. Zowel negatieve als positieve reviews zullen geplaats worden op de site. 


Reviews die we niet zullen plaatsen bevatten één van onderstaande punten:


  • Je hebt het artikel niet gekocht via Autobanden-365
  • Medische niet toegestane claims of claims anders dan door de producent vermeld
  • Grof of beledigend taalgebruik
  • Vragen over de status van de order of de prijs
  • Commerciële inhoud zonder daar expliciet melding van te maken 
  • URL naar andere websites
  • Meningen of uitspraken die niks met de ervaring van het artikel te maken hebben