Disclaimer

Algemeen

DBS Online B.V., hierna te noemen DBS Online 365 B.V., verleent u hierbij toegang tot www.autobanden-365.nl (de Website) en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door DBS Online B.V. en derden zijn aangeleverd en nodigt u uit het aangebodene te kopen. DBS Online B.V. behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.


Beperkte aansprakelijkheid

DBS Online B.V. spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.


Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met DBS Online B.V..


De inhoud van de Website wordt gedeeltelijk langs geautomatiseerde weg verkregen. DBS Online B.V. doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is.


Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij DBS Online B.V.. Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van DBS Online B.V., behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.


Het is niet toegestaan webpagina's of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video's of interactieve applicaties) van de Website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.


Verzending

Wij doen er alles aan om de banden binnen 1 tot 3 werkdagen te verzenden. Dit lukt ook vrijwel altijd, mocht het een enkele keer niet lukken dan kan de verzending enkele werkdagen langer duren.


Prijzen banden

De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief velg.


Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.