FILTER

  • Vierseizoenenbanden (11)
  • Vredestein (11)
  • 79 (4)
  • 81 (4)
  • 91 (3)
  • Personenwagen (11)

VREDESTEIN Quatrac 5 autobanden

De Vredestein Quatrac 5 is een uitstekende vier seizoenen band. De Quatrac 5 is de opvolger van de succesvolle Quatrac 3. De Quatrac 5 van Vredestein is ontwikkeld in Enschede. Hier hebben de ontwikkelaars van Vredestein verschillende technologieën toegepast tijdens de ontwikkeling van de Quatrac 5.


De Quatrac 5 van Vredestein heeft een doordacht loopvlakdesign. Dit design heeft een winterzijde en een zomerzijde. Dit zorgt ervoor dat er goede prestaties worden behaald tijdens zomer én de winter. Ook heeft Vredestein een nieuwe technologie toegepast: de 3D Grip Claws. Deze Grip Claws zorgen voor een uitmuntende grip in bochten.


Voor de Vredestein Quatrac 5 vier seizoenen banden serie zijn meerdere soorten en maten beschikbaar. Bekijk de actuele prijzen door hieronder de juiste bandenmaat te selecteren. Zo ziet u direct wat de actuele voorraad en levertijd is.


Resultaat 1-3 van 3 items.

Veel gestelde vragen

Ruim assortiment autobanden

Ruim assortiment autobanden

Autobanden-365 heeft meer dan 6.000.000 autobanden op voorraad. Zowel zomerbanden, winterbanden maar ook all season banden. Wij werken alleen met Nederlandse, Belgische en Duitse groothandels. Bekijk onze voorraad hier en bestel je banden.

Ruim assortiment autobanden

Montage bij jou in de buurt!

Wij werken momenteel met meer dan 600 montagepunten in Nederland en België. Je kunt de autobanden die je bij ons besteld daar laten afleveren en monteren. De verzending is geheel gratis vanaf twee banden. Klik hier om alle montagepunten te bekijken. 

Ruim assortiment autobanden

Gratis verzending en snelle levering

Wij verzenden geheel gratis je banden naar jou huisadres of uw gekozen montagepartner. Wij leveren je autobanden vliegensvlug bij jou thuis of een van de 600+ aangesloten montagepartners. 

Ruim assortiment autobanden

Klantbeoordeling

Wij worden beoordeeld met een 9.3 via Trustpilot. Bekijk hier de ervaringen van andere klanten die eerder al bestelden op Autobanden-365.nl. 

Ons team
Autobanden365 team

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder Neem contact op