Autobanden Mazda Cx-9

Autobanden voor de Mazda Cx-9

Iedere Mazda Cx-9 heeft eigen specificaties omtrent zomerbanden, hierdoor kan het lastig zijn om de juiste band te selecteren. Om het wat makkelijker te maken hebben we de autobanden voor uw Mazda Cx-9 op deze pagina verzameld, daarbij zijn we uitgegaan van de meest voorkomende bandenmaten.

U kunt uw eigen bandenmaat ook eenvoudig achterhalen door op uw band te kijken, zie de onderstaande afbeelding hoe u de maat kunt achterhalen. Het autobanden-overzicht met de bijbehorende prijzen wordt elk uur bijgewerkt.
Meest gebruikte bandenmaat voor de Mazda Cx-9 is:
Wij raden u aan om altijd uw bandenmaat op te zoeken, zodat de autoband van uw keuze altijd past op uw velg. De bandenmaat voor uw Mazda Cx-9 kunt u via de rechter afbeelding achterhalen.
Geef de bandenmaat van uw huidige autobanden op. (Mocht deze afwijken van de meest voorkomende maten in bovenstaande overzicht.)
Breedte
Hoogte
Diameter
De prijzen van Autobanden kunnen flink verschillen, er zit natuurlijk ook verschil in kwaliteit en duurzaamheid. Om de keuze eenvoudiger te maken vermelden we naaste de prijs ook het bandenlabel en een gemiddelde reviewscore. We sorteren voor het gemak van goedkoopste autoband tot duurtste. Per bandmaat worden maximaal 16 banden voor de Mazda Cx-9 getoond. Wilt u alle autobanden bekijken dan kunt u onder het kopje 'Bekijk meer autobanden met bandenmaat' alle mogelijke varianten bekijken.
Winterbanden + velgen nodig voor uw
Mazda Cx-9?
Bekijk dan snel de pagina voor een volledig overzicht Winterbanden + velgen voor Mazda.

Banden 245/50 R20 • Breedte: 245mm • Hoogte: 50% • Diameter velg: 20 Inch

Yokohama G058

Geschikt voor SUV / 4X4 wagens
€ 173,99
245/50 R20 102V
71db 
Continental CrossContact LX (DOT 2019)

Geschikt voor SUV / 4X4 wagens
€ 191,99
245/50 R20 102H
71db 
Zoekt u autobanden voor een ander Mazda-model?
Dan is het mogelijk om een ander model te selecteren, zie daarvoor Autobanden Mazda.

Informatie over de Mazda Cx-9


Voor meer informatie over de Mazda Cx-9, zie:
Mazda Websitewww.mazda.nl
Mazda Wikipediahttp://nl.wikipedia.org/wiki/Mazda
Mazda Cx-9 Websitehttp://www.mazda.nl/showroom/cx-9/