Autobanden BMW Z1

Autobanden voor de BMW Z1

Iedere BMW Z1 heeft eigen specificaties omtrent zomerbanden, hierdoor kan het lastig zijn om de juiste band te selecteren. Om het wat makkelijker te maken hebben we de autobanden voor uw BMW Z1 op deze pagina verzameld, daarbij zijn we uitgegaan van de meest voorkomende bandenmaten.

U kunt uw eigen bandenmaat ook eenvoudig achterhalen door op uw band te kijken, zie de onderstaande afbeelding hoe u de maat kunt achterhalen. Het autobanden-overzicht met de bijbehorende prijzen wordt elk uur bijgewerkt.
Meest gebruikte bandenmaat voor de BMW Z1 is:
Wij raden u aan om altijd uw bandenmaat op te zoeken, zodat de autoband van uw keuze altijd past op uw velg. De bandenmaat voor uw BMW Z1 kunt u via de rechter afbeelding achterhalen.
Geef de bandenmaat van uw huidige autobanden op. (Mocht deze afwijken van de meest voorkomende maten in bovenstaande overzicht.)
Breedte
Hoogte
Diameter
De prijzen van Autobanden kunnen flink verschillen, er zit natuurlijk ook verschil in kwaliteit en duurzaamheid. Om de keuze eenvoudiger te maken vermelden we naaste de prijs ook het bandenlabel en een gemiddelde reviewscore. We sorteren voor het gemak van goedkoopste autoband tot duurtste. Per bandmaat worden maximaal 16 banden voor de BMW Z1 getoond. Wilt u alle autobanden bekijken dan kunt u onder het kopje 'Bekijk meer autobanden met bandenmaat' alle mogelijke varianten bekijken.
Winterbanden + velgen nodig voor uw
BMW Z1?
Bekijk dan snel de pagina voor een volledig overzicht Winterbanden + velgen voor BMW.

Banden 225/45 R16 • Breedte: 225mm • Hoogte: 45% • Diameter velg: 16 Inch

Toyo Proxes R888R

Geschikt voor Personenwagens
€ 202,99
225/45 R16 93W
72db 
Zoekt u autobanden voor een ander BMW-model?
Dan is het mogelijk om een ander model te selecteren, zie daarvoor Autobanden BMW.

Informatie over de BMW Z1


Voor meer informatie over de BMW Z1, zie:
BMW Websitewww.bmw.nl
BMW Wikipediahttp://nl.wikipedia.org/wiki/BMW
BMW Z1 Wikipediahttp://nl.wikipedia.org/wiki/BMW_Z1