Waarom zou u autobanden kopen bij Autobanden-365.nl?


Snelle GRATIS levering


Veel autobanden kunnen binnen enkele dagen geleverd worden.

Autobanden-365.nl laat de banden direct vanuit één van de zeven aangesloten autobanden groothandels in Nederland en België uitleveren. Wilt u weten wanneer de band precies geleverd wordt? Zoek en vind dan eerst de band van uw keuze, bij de omschrijving van de band staat de exacte levertijd vermeld.

Aangezien wij alleen met 6 Nederlandse groothandels + 1 Belgische en 1 Duitse groothandel samenwerken kunnen wij super snel leveren.

Wij verzenden de autobanden die u bij ons koopt uiteraard geheel gratis naar een adres van uw keuze in zowel Nederland als België. U betaalt dus geen verzendkosten! (Gratis voor verzendingen van 2 of meer banden. Voor verzending van 1 band rekenen wij 6,95 euro verzendkosten.)

Meer dan 550 montagepunten


Uiteraard is het mogelijk om uw banden thuis, op uw werk of een ander adres af te leveren. Maar veel klanten van autobanden-365.nl kopen de autobanden bij ons en laten deze direct bezorgen en monteren bij een van de 589 aangesloten montagepunten.

We hebben een landelijk dekkend netwerk met
589 montagepunten, waardoor er altijd een montagepunt bij u in de buurt te vinden is. Onze montagepunten zijn onafhankelijke garages, dealers of andere bandenmontagecentra.

Het montagenpunt van uw keuze wordt op de hoogte gebracht zodra u autobanden bij ons koopt en u ontvangt daarnaast de contactgegevens van het montagepunt. Zodat eenvoudig een afspraak ingepland kan worden via e-mail of telefoon. De montageprijzen, beoordelingen en locaties van alle montagepunten zijn hier te bekijken.

Klantervaringen


Hieronder ziet u ervaringen van andere klanten die eerder al bestelden op Autobanden-365.nl. Sinds 2012 hebben we al meer dan 126.000 zomerbanden, winterbanden en vier seizoenen banden verkocht!

Wilt u alle ervaringen van andere klanten lezen of zelf uw ervaring met Autobanden-365.nl delen met anderen?
Bekijk onze Trustpilot pagina

Autobanden kopen bij Autobanden-365.nl gaat erg eenvoudig, ook kunt u inmiddels betalen met iDeal, acceptgiro, MisterCash, via een overboeking of met een Visa of Mastercard creditcard.

14 dagen bedenktijd


Bij Autobanden-365.nl begrijpen we heel goed dat mensen hun nieuwe aankoop graag van alle kanten willen inspecteren. Dat is dan ook de reden dat wij een bedenktijd van 14 dagen hebben geïntroduceerd. Op deze manier kunt u een autoband die u om wat voor reden toch niet bevalt, gewoon terugsturen, neem daarvoor contact met ons op.


Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg

Bestel met zekerheid. Wij zijn aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg. Zodoende bent u verzekerd van een goede kwaliteit, service en aftersales.Zoek op automerk